Malzeme Listesi:
- 10 Tombik Ekmek
- 400 Gr. Kıyma
- Tuz
- 1 Sucuk
- 1 Kase Patlıcanlı Domates Sos
- Turp
- Marul
- Kıvırcık
- Kornişon Turşu
- Soğan
Hazırlanışı:
- Kıyma ve biraz tuzu karıştırma kabına alıp karıştırıyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yassılaştırıyoruz.
- Sucukları dilimliyoruz. Köfte ve sucukları ızgarada önlü arkalı pişiriyoruz. Ekmekleri ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerine patlıcanlı domates sos sürüyoruz.
- İnce doğranmış soğan ve dilimlenmiş turşu koyuyoruz. Pişen köfte ve sucukları ekmeklere paylaştırıyoruz.
- Doğranmış turp ve kıvırcıkla servis ediyoruz.
- Afiyet şeker olsun; )
afiyet olsun