7 Şubat 2013 Perşembe

Oktay Usta Izgarada Ekmek Arası Tombik Köfteli Sucuk





Malzeme Listesi:

  • 10 Tombik Ekmek
  • 400 Gr. Kıyma
  • Tuz
  • 1 Sucuk
  • 1 Kase Patlıcanlı Domates Sos

Garnitürü İçin:
  • Turp
  • Marul
  • Kıvırcık
  • Kornişon Turşu
  • Soğan



Hazırlanışı:


  • Kıyma ve biraz tuzu karıştırma kabına alıp karıştırıyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yassılaştırıyoruz.

  • Sucukları dilimliyoruz. Köfte ve sucukları ızgarada önlü arkalı pişiriyoruz. Ekmekleri ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerine patlıcanlı domates sos sürüyoruz.


  • İnce doğranmış soğan ve dilimlenmiş turşu koyuyoruz. Pişen köfte ve sucukları ekmeklere paylaştırıyoruz.


  • Doğranmış turp ve kıvırcıkla servis ediyoruz.

  • Afiyet şeker olsun; )
afiyet olsun