7 Şubat 2013 Perşembe

Çikolatalı Truff pasta


Çikolatalı Truff

  • Çikolatalı Truff



Malzemeler:


  • 2 adet kakolu baton kek

  • 200 gr bitter çikolata

  • 1 sb. iri dövülmüş fındık

  • 1 paket krema

Üzeri İçin: Granül şekerleme veya hindistan cevizi



Yapılışı:


  • Tencereye krema konur ve kaynatılır.

  • Parçalanmış çikolata içine atılır ve karıştırılarak eritilerek ocaktan alınır.

  • Kek ufalanarak ilave edilir. Fındık eklenir.

  • Tüm malzeme iyice yoğrulur. Buzdolabına konarak 2 saat dinlendirilir.

  • Dolaptan alınarak fındıktan biraz büyük parçalar koparılır, top haline getirilir.

  • Hindistan cevizine bulanarak servis yapılır.