4 Nisan 2013 Perşembe

Şantili Yoğurtlu Kayısı Tatlısı

Şantili Yoğurtlu Kayısı Tatlısı Şantili Yoğurtlu Kayısı Tatlısı
MALZEMELER: 1,5 su bardak süt 1 pk. toz şanti 3 çorba kaşık süzme yoğurt 1 su bardak pudra şekeri 1 pk. yulaflı bisküvi 500 gram kayısı ÜZERİ İÇİN: Kayısı, Yeşil fıstık HAZIRLANIŞI: Bisküvileri kırıyoruz. Kayısıların çekirdeklerini çıkarıyoruz ve dograyıcı kasesine koyuyorus. Üzerine pudra şekerini döküp doğrayıcıdan geçiriyoruz. Şekeri isteğe göre azaltabilirsiniz. Toz şantiyi sütle köpürtüyoruz. Süzme yoğurdu da içine katıp karıştırıyoruz. Kupların zeminine yoğurtlu şanti koyuyoruz. Üzerine bisküvi, onun üzerine kayısı püresi, en üste tekrar yoğurtlu şanti koyuyoruz ve servis edimeye hazır sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.